Za jedno veče je spavala sa DEVET muškaraca, do sada je imala preko 2000, a niko od njih ne zna njenu TAJNU…

Žena koja za sebe u šali govori da je išla od muškarca do muškarca, priznala je da je spavala sa 2000 muškaraca, nakon što je promijenila pol.

Kristal Varen (48) iz Brajtona u Engleskoj, izjavila je da se trudi da nadoknadi izgubljeno vrijeme kada je u pitanju se*s sa muškarcima, budući da je veći dio svog života bila muškarac. Kako je rekla, nada se da će do 50. godine zabilježiti makar 3000 muškaraca, prenosi “Blic“.

– Skoro svake noći spavam sa drugim muškarcem. Koristim zaštitu a i nije da mogu da ostanem u drugom stanju, tako da nema neke štete, izjavila je.

Ona je za 14 godina od kako je promijenila pol spavala sa nešto više od 2000 muškaraca, a kako kaže, voli to da radi i želi još više partnera u svom životu.

– Se*s je obično slučajan, tako da i ne pričamo o prošlosti, ne govorim im o tome da sam nekada bila muško, a i ne vidim zašto bih, rekla je.

Kristal kaže da se ne stidi onoga što radi, i da nje ne pogađaju priče da drži bordel i da je prostitutka. Kada su u pitanju brojke, izjavila je da joj je dosadašnji rekord devet muškaraca za jednu noć a to se desilo kada je prisustvovala jednoj svingerskoj žurci.

Varenova, čije je nekadašnje ime Kristofer Snovden, sa 14 godina je počela da oblači majčine stvari. Imala je i tada odnose sa muškarcima, ali kaže da se nikada nije osjećala kao gej.

– Znala sam da sam unutar svog bića žena, rekla je.

Sa hormonskim terapijama je počela 2001. godine, dok je rekonstrukciju polnih organa, tačnije, transformaciju, imala 2003. godine. Kako je izjavila, bila je prezadovoljna promjenom, ali i činjenicom da je opet djevica. Konačno je mogla da uživa u se*su kao žena, a broj muškaraca sa kojima je spavala svega par mjeseci poslije operacije iznosi je malo više od sto.

– Za sebe volim da kažem da sam zavisnica od se*sa, ali tu zavist nikada ne bih voljela da izliječim. Što se tiče partnera, rijetko sa kojim se dugo zadržim u vezi, pa tako ni nema potreba da im iznosim svoju intimu. Volim da pokazujem svoje tijelo, volim da budem model, čime se bavim od kako sam promijenila pol, izjavila je Kristal.

izvori: haber.ba/blic.rs

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*