VIDEO: OVAJ SLAVNI BLOGER ŠOKIRAO OBJAVOM: Ovo je 10 stvari koje će vas šokirati u Hrvatskoj

Jedan od popularnijih svjetskih travel blogera Mark Walters, jučer je na svom YouTube kanalu Walters World objavio snimku pod nazivom 10 stvari koje će vas šokirati u Hrvatskoj

Mark, inače profesor iz Quincyja u Illinoisu, u posljednjih nekoliko godina postao je jedan od najcjenjenijih travel blogera, a samo na YouTubeu njegov kanal ima više od 300 tisuća pretplatnika.

Sebe naziva svjetskim putnikom, a Hrvatsku je posjetio već nekoliko puta. Posljednja snimka koju je objavio nastala je na Visu, a u njoj je opisao deset stvari koje bi turiste mogle šokirati.

Prvo što je naveo kamene su plaže, za koje kaže da bole, a strah ga je i ježinaca. Iznenadilo ga je zatim koliko turista stane u Dubrovnik. Također, čini mu se da su Hrvati jako ponosni na svoju nacionalnost, a pozitivno je iznenađen turističkom infrastrukturom u Hrvatskoj.Nije mogao vjerovati ni koliko ljudi u Hrvatskoj priča engleski, a prirodnim ljepotama (ali i lijepim ženama) i dalje se ne može načuditi. Zadovoljan je i cijenama za koje kaže da su puno pristupačnije nego u drugim turističkim zemljama.

 

--

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*