Sofija umesto izlazaka i skupe odeće, bira štap i ovce koje vodi na ispašu: Za svoje vršnjake ima važnu poruku (FOTO)

Trendove koje sve surovije društvo diktira, ipak je moguće izbeći ako znate šta želite i šta vam je u životu važno. Biti vredan i baviti se poljoprivredom nije sramota, a najbolji primer tome je mlada Sofija koja se ne lati čuvanja ovaca.

Ova prelepa devojka svakog dana uzima svoju torbu, puni je namirnicama koje će joj biti potrebne za ceo dan i izvodi ovce na ispašu.

Njene fotografije na Fejsbuk stranici “Ljepote zavičajne i na selu” izazvale su brojne komentare.

Većina njih ju je podržala, pišući da ne bi trebalo da se stidi onoga što radi i da je ona pre svega “nešto još uvek lepo, dobro i neiskvareno u ovome čudnom vremenu”.

– Nikad oni, mila moja, neće biti kao ti puni zdravlja, snage i pozitivne energije, a posebno unutrašnje lepote, zato sve pohvale za tebe, dušo moja – stoji u jednom od komentara.

Mogli su se pročitati razni komentari o ovoj devojci, ali uglavnom su tu bile najdivnije reči o njenoj skromnosti, marljivosti i dobroti.Postojali su i oni koji su primetili da Sofija ima urađene veštačke nokte, pa su prokomentarisali da ona “nije ništa bolja, od ostalih devojaka, nego se samo folira”.

– Slikaš selfije i objavljuješ po društvenim mrežama, zaista drukčija od drugih – napisao je jedan korisnik.

U današnje vreme je prava retkost videti da se neko mlad okreće stočarstvu, umesto lagodnostima modernog života. Takođe, na ovoj stranici stoji u opisu slika da se devojka zove Sofija, a mi sa njom nismo uspeli da stupimo u kontakt. Bilo kako bilo, mlada devojko, svaka čast na izboru i hrabrosti da to otvoreno priznaš!

(Izvor: telegraf.rs / S. Čenad)

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*