Ruske prost*itutke otkrile da je u njihovom poslu počela nova era: Uživamo kao nikad prije

“Internet je prostitutkama pomogao da rade zanimljivo i gotovo sigurno”. Ovo je navedeno u rezultatima studije naučnika sa britanskih univerziteta Lekster i Stretklid, objavljenog na portalu Beyond the gaze.

Intervjuisano je ukupno 641 prostitutki iz različitih zemalja Evrope. Učesnice ankete koristile su internet kako bi potražili klijente.

Više od 80 odsto njih je reklo da su zadovoljne svojim radom i uslovima, smatrajući da je većina njihovog radnog vremena korisna.

Zbog interneta, nivo nasilja prema seksualnim radnicima značajno je opao. U onlajn stvarnosti, klijenti tolerišu dosta zloupotreba, ali samo 5 procenata intervjuisanih prostitutki doživljava fizičko zlostavljanje.

Zahvaljujući internetu, prostitutke mogu komunicirati jedne sa drugima, pružati psihološku pomoć, pomagati se međusobno ukoliko postoji zavisnost od alkohola i droge.

Foto: Profimedia, Caia Image

Baza klijenata za bolji posao

Još jedna prednost interneta je da su prostitutke uspele da formiraju bazu podataka o klijentima i kako bi ih bolje upoznale pre susreta.

Dakle, pošto dobije pismo putem i-mejla, seksualna radnica može saznati ime klijenta, proveriti da nema negativnih povratnih informacija.

Nakon dolaska interneta u seksualnu industriju, više od trećine prostitutki izjavilo je da više ne doživljavaju stres na poslu.

Ipak, samo 10 procenata “prijateljica noći” primetilo je da zarađuje prilično pristojno, više od 50.000 evra godišnje.

Krajem 2017. godine, prostitutka Gvinet Montenegro iz Australije, koja je imala seks sa 10.000 muškaraca, opisala je kako seksualni radnici mogu postati finansijski uspešni.

Nasilja je manje, ali ga ima

Sud u ruskom gradu Novosibirsku presudiće jednom 32-godišnjaku ovih dana za ubistvo prostitutke koju je prethodno upoznao na internetu.

U noći ubistva, ovaj muškarac je u pijanom stanju namamio prostitutku u komšijin stan a nakon seksa ju je napao nožem.

Policija je zatekla ubijenu žrtvu sa 14 ubodnih rana nožem. Muškarac je odneo njen mobilni telefon i 114 evra.

VIDEO Ruske porno glumice dominiraju u industriji za odrasle

Telegraf.rs

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*