PIJANI VOZAČ BEZ DOZVOLE DIVLJAČKI SE ZAKUCAO U ŠABANA: Ovo je zvaničan izveštaj nemačke policije! Šaulić sedeo na mestu suvozača! NIJE MU BILO SPASA!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Nemačka policija objavila je zvanični izveštaj teške saobraćajne nesreće. 

“U nedelju ujutro, u 06.50, na putu BAB A2, u smeru Dortmunda, u području

gradilišta neposredno pre čvorišta Gutersloh, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prvobitno registrovane tri teško povređene osobe i jedna lakše.

Automobil “mazda 6”, kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji Gutersloher, udario je u vozilo “seat ibica”. Vozila su skliznula i zabila se u prepreke. Sva tri putnika u “seat ibici” ozbiljno su povređena, a 34-godišnji Gutersloher prošao je sa lakšim povredama.
O povređenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozać “seata” podlegao je povredama tokom jutra u bolnici.

Istraga je pokazala da je Gutersloher (34) vozio u pijan i bez dozvole”, piše u zvaničnom izveštaju nemačke policije.

Svet je ostao bez kralja narodne muzike. Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, koju je doživeo posle nastupa u Bilefeldu u klubu Farinda. On je nastupao sa koleginicom Teom Tairović, a nakon toga doživeo je tešku saobraćajnu nesreću posle koje je preminuo.
kurir.rs


Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*