Otkrila sam da muž ima ljubavnicu. Zajedno smo deset godina, imamo troje djece; onda sam odlučila

Otkrila sam da muž ima ljubavnicu. Zajedno smo deset godina, imamo troje djece. Ni sama ne znam kako sam preživjela to saznanje, još sam bila u gradu kad sam čula za to, mislila sam da ću se onesvijestiti koliko mi se slošilo, prenose “Ispovesti“.

Ali, onda sam odlučila da ne pustim svoj brak tako lako. Gradila sam ga dugo i temeljno da bih da prepustila nekoj jadnici. Kako znam gdje radi, došla sam joj jedan dan na posao. Ponudila sam joj ogromnu svotu novca ako ostavi mog muža i prekine svaki kontakt, a ako on počne da je traži da mi odmah javi.

Podigla sam kredit i dala joj novac, pristala je. On ju je tražio par puta, ona mi je sve uredno javljala. Sad mu je izgleda dosadila. Oboje ih pratim da vidim je’l ona ispoštovala dogovor.

Planiram da mužu predložim selidbu i uveliko tragam za poslom u drugom gradu. Brak nam nikad bolji nije bio, toliko je pažljiv.

Povremeno mu provjeravam poruke i ništa. Izgleda je shvatio da sam mu ja najbitnija, kao i on meni. Bićemo zauvijek zajedno, čini mi se.

izvor: haber.ba

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*