OBJAVLJENE RIJETKE FOTOGRAFIJE MAJKE KIM JONG-UNA: Rođena je u Japanu, a u Sjevernoj Koreji nije bila omiljena…

Objavljene su rijetke fotografije majke sjevernokorejskog čelnika Kim Jong Una. Navodno su snimljene u Japanu 1973. godine kada je Ko Yong Hui bila u ranim 20-ima.

Japanske novine The Mainichi objavile su fotografije u nedjelju. Fotografije su navodno snimljene tijekom posjeta sjevernokorejske plesne skupine Mansudae Art Troupe Japanu – od srpnja do rujna 1973. godine.

Ko Yong Hui je umrla od raka 2004. godine.

The Mainichi je objavio kako su fotografije “vrijedni materijali” jer su fotografije Kim Jong Unove majke u Japanu “ekstremno rijetke”. Također, navode i kako je Ko bila sjevernokorejski stanovnik Japana. Naime, rođena je 1952. u japanskom gradu Osaki, u četvrti Tsuruhashi. Vjeruje se da je preselila u Sjevernu Koreju 1962. godine.

Pridružila se Mansudae Art Troupe kao plesačica 1971. godine.

Poznato je da je počela živjeti s Kim Jong Ilom, čelnikom Sjeverne Koreje i ocem Kim Jong Una, 1976.

godine. Rodila je troje djece – Kim Jong Una, Kim Yo Jong (mlađu sestru Kim Jong Una koja je starija članica Radničke stranke Koreje) i Jong Chula, starijeg brata Kim Jong Una.

Sjeverna Koreja nije davala puno publiciteta Ko zbog njezine karijere plesačice i obiteljske pozadine povezane s Japanom.

izvor:SB

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*