Jelena je ovo donijela iz Divnine kuće na Dedinje, a od jedne stvari se nikako ne razdvaja!

Jelena Karleuša prenijela je omiljene stvari pokojne majke Divne Karleuše u svoj dom na Dedinju. Kako Kurir saznaje, pjevačica želi da sačuva uspomenu na radio voditeljku, koja je preminula 3. marta poslije duge i teške bolesti, pa će njene unikatne predmete, nakit i gardrerobu čuvati u posebnoj prostoriji.

Jelena je slomljena, ali polako dolazi k sebi. Tek sada postaje svjesna realnosti i sve više osjeti majčin nedostatak. Prethodnih dana doživjela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dvije su kao što je poznato bile veoma bliske, pa je Jelena poželjela da sačuva Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je voditeljka najviše voljela i bez kojih nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu već želi da budu uvijek uz nju jer će na taj način bar malo da osjeti maminu prisutnost – otkriva naš izvor i dodaje da će pjevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobijala od majke.

Jelena je od Divne dobijala vrijedne poklone poput zlatnog nakita, satova, ukrasa. Postoji jedan nakit koji ona dugo nosi sa sobom i za koji je emotivno vezana – kaže jedna pjevačicina prijateljica.

Prema našim saznanjima, Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnih obavezama.

Jelenin menadžment otkazao je nekoliko nastupa jer ona nije bila u stanju da održi nastup samo nekoliko dana nakon što je ostala bez majke. Međutim, pošto je profesionalac, a i polako se psihički sabira, ona bi trebalo u skorije vrijeme da se vrati žiriranju u “Zvezdama Granda” i nastavi tamo gdje je stala. Prijatelji je savjetuju da će se samo na taj način oporaviti jer bi joj prijalo da bude u društvu, sa svojim kolegama i publikom i da bar na kratko prikrije tugu koju nosi u srcu – završava naš izvor.

(Kurir)

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*