ELVIS JE POČINIO SAMOUBISTVO: Šokantna tvrdnja Priscille Presley zatresla muzički svijet, otkriven sadržaj oproštajnog pisma

– On je znao što radi, vjerujte mi… – rekla je Priscilla koja se još uvijek kaje što nije uspjela odvojiti svog supruga od drogiranja.

Priscilla Presley, bivša supruga prerano preminulog Elvisa, tvrdi da si je Kralj svjesno oduzeo život i da se kobno predoziranje nije dogodilo slučajno. Bankrotirana 72-godišnja bivša supruga kralja rocka te šokantne navode izrekla je uoči premijere novog dokumentarca HBO-a o Elvisu.

– On je znao što radi, vjerujte mi… – rekla je Priscilla koja se još uvijek kaje što nije uspjela odvojiti svog supruga od drogiranja.

– On je dobro znao što radi i logična su pitanja ljudi koji tvrde: ‘zašto ništa niste poduzeli’. Međutim, to nije istina. Puno puta smo ga pokušali odgovoriti od droga i moliti da dođe k sebi. Ali, znate gdje je bio problem? On je Elvis, njemu nitko nije mogao govoriti što će raditi…

Šokantne tvrdnje da je Elvis počinio samoubojstvo došle su četiri mjeseca nakon što su otkrivena dva oproštajna pisma koje je navodno napisao sami Kralj.

– Život mi se gadi i već sam pomalo umoran. Trebam jako, jako dugi odmor – napisao je navodno Elvis poruku svom menadžeru Joeu Espositu.

I njegov polubrat Stanley tvrdi da se Elvis namjerno predozirao:

– Meni je sasvim jasno da mu je samoubistvo bilo na pameti…

Priscilla se razvela od Elvisa 1973. godine, ali su ostali bliski sve do njegove smrti četiri godine poslije. Za njegovu ovisnost o drogama uvijek je optuživala američku vojsku koja ga je navodno ‘šopala’ tabletama dok je bio stacioniran u Njemačkoj.

– Davali su im tablete kako bi ostali budni.
izvor: SB

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*