Današnji dominantni govor Ivana Pernara ponovo probudio Hrvatsku! Niko od zastupnika ništa ne radi jer ih nema na sjednicama!

Ivan Pernar je danas u Saboru ponovo napravio jedan silovit govor i pokazao kako pravi saborski zastupnik treba da radi svoj posao. Osvrnuo se na slabu posjetu u saboru kao i nerad zastupnika. Isto tako osvrnuo se na problem mina koje se još uvjek nalaze na teritoriju Hrvatske.

Nešto što je jako zanimljivo je da su kolege iz iste stranke Branimir Bunjac i Ivan Pernar morali replicirati jedan drugome jer ostali zastupnici nisu odlučili da rade svoj posao i dođu na sjednicu.

Pogledajte šta je Pernar nakon toga objavio na svojoj facebook stranici!

I pogledajte kako je ta rasprava izgledala:

 

/REPLIKA KOLEGA BRANIMIR BUNJAC/

Današnja rasprava u Saboru jasno pokazuje da problem s poslovnikom zapravo uopće ne postoji, jer rasprave uopće nema!U sabornici je malo ljudi, rasprava kratko traje i kao što vidimo još je samo dvoje govornika. Uistinu ako predsjedavajući stave točke dnevnog reda na raspravu one se rasprave i ide se dalje. Iz ovoga jasno vidimo da zapravo problem s poslovnikom ne postoji! Zapravo 90% rasprava u ovom Saboru je mrtvo, evo ja sam došao i vama sam replicirao ovdje uopće nema rasprave!

Posted by Ivan Pernar on Dienstag, 13. März 2018

izvor: koktel.org 

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*