Čula sam uzdahe iz majčine sobe. Otvorila sam vrata i zatekla prizor koji će me pratiti do kraja života, moja mama i moj dečko su se

Ova devojka se istinski zaljubila i mislila je da je u srećnoj vezi, ali sasvim slučajno je uhvatila majku u krevetu sa njenim dečkom.Potražila je savet od kolumnistkinje Didri, evo šta joj je onda odgovorila. Draga Didri, uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu.

Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvek u prevelikom šoku da kažem bilo šta. Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest meseci. Ja imam 23 godine, a on 27. Brzo sam se zaljubila u njega i bila sam baš srećna .Pre četiri meseca, primetila sam da se moja mama promenila. Počela je redovno da trenira i izgubila je dosta kilograma. Počela je da nosi kraće suknje i majice. Promenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena.

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Moja mama ima 45 i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli. Tata je puno popio pa smo ga mama i ja ostavile u gostinjskoj sobi jer je mama rekla da ne bi mogla da podnese njegovo hrkanje celu noć. Popili smo još par pića, pričali još kratko i zatim svi otišli u krevet.

Probudila sam se usred noći i videla da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dole po čašu vode, pa sam krenula da vidim gde je. Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito šta rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla ništa da kažem. Samo sam se vratila u krevet. Ostavio je mobilni kraj kreveta pa sam odlučila da proverim šta još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već nedeljama.

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primetila da njih dvoje flertuju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu. Ne mogu da verujem da su mi to uradili. Skrhana sam i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna.

Didri odgovara: Možda tvoj otac ne treba da sazna za to, pogotovo ako tvoja mama prestane sada da ga vara. Reci svojoj mami da znaš što se dešava i da ćeš sve reći ocu ako ne prestane s tim odmah. Ona može da izgubi brak, kao i da uništi svoj odnos sa tobom i upropasti celu porodicu. Nadam se da će se stvarno potruditi da ti pokaže koliko joj je žao i da popravi vaš odnos. Možeš da imaš samo jednu mamu, ali molim te ostavi ovog dečka.

IZVOR: 24sata.hr

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*