Četnik Vučić izdominirao u Hrvatskoj. “Nikada se neću poniziti i dopustiti da me ponižavaju” Kolinda brutalno poražena!

Aleksandar Vučić predsjednik Srbije ostao je čvrsto na nogama i na brojna pitanja hrvatskih medija ostao je čvrst u svom stavu da ga niko neće ponižavati.

Dokle je došla njegova propaganda govori i to da je negirao da je u Glini 1995 godine izgovorio već poznate riječi da Glina i Banija nikada neće biti hrvatske.   Vučić je cijelo vrijeme potencirao da o prošlosti neće da govori iako je to jedini način da do pomirenja između hrvatskog i srpskog naroda dođe.

Tokom posjete srbima Vrgimosta u Hrvatskoj Vučić je u nekoliko navrata ušao i u verbalni sukob sa novinarima a posebno novinarima N1 televizije.  Vučić je dodao da će granične sporove riješavati međunarodnom arbitražom koju će kako kaže srbi prihvatiti kakav god ishod bude.

Na kraju je dodao da je na sve uvrede ostao čvrst i hrabar te da je ovo veliki uspjeh za obje zemlje a da će predsjednicu Kolindu u Srbiji da dočeka veličanstveno.

Sve u svemu kada se sumira njegova posjeta hrvatskoj on je izdominirao i pomeo Kolindu i sve novinare na domaćem terenu. Vučić bi možda sada i pobjegao od svojih riječi i prošlosti pa ih zato poriče ali od dokaza i video materijala se pobjeći ne može. Hrvatsko – Srpski odnosi su najgori od rata do danas i prema svemu sudeći takvi će još dugo ostati.

izvor: Koktel.org

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*