loading...

Trudnica došla ovako odjevena u restoran pa joj konobarica rekla da se pokrije (FOTO)

loading...

Trudnica Charisha Raylee Gobin iz grada Marysvillea u američkoj saveznoj državi Washington šokirala se kada joj je osoblje lokalnog restorana reklo da je ne mogu poslužiti jer je neprikladno odjevena.

Charisha je, naime, trudna, nosi blizance, a na sebi je imala popularni ”crop top” i dugačku suknju. No problem je bio u njezinu velikom trbuhu koji je bio potpuno otkriven.

loading...

Kada je ušla u restoran Buzz Inn Steakhouse, konobarica joj je odmah rekla da se pokrije jer ne može takva biti poslužena.

– Vi to mislite ozbiljno? – odmah je upitala konobaricu trudnica, na što joj je ova odgovorila da ne može u takvoj majici biti u restoranu.

– To je samo zato što je moj trbuh velik. Da je riječ o bilo kome drugome, ne bi bilo nikakvih problema. Bila sam bijesna. Nakon toga svejedno ne bih ostala ondje – napisala je u svojoj objavi na Facebooku ogorčena Charisha.

loading...

Nakon što se njezina objava proširila po internetu, restoran se ispričao trudnici za ”nesporazum” navodeći kako oni žele da se svi njihovi gosti osjećaju ugodno te da je nitko nije želio uvrijediti.

Izvor: vecernji.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*