loading...

RADA JE SADA PRAVA BOMBA, A OVA SLIKA OTKRIVA KAKVA JE BILA KAO DJEVOJČICA: I krije jednu veoma TUŽNU priču koju NIKO NIJE ZNAO

loading...

Radmila Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih i najzabavnijih pjevačica na našoj estradi, i uvijek je na meti interesovanja medija i publike.

Dugonoga folk zvijezda uvijek je spremna da se našali i da otvoreno razgovara čak i o škakljivim pitanjima, premda se ona ne libi ni da u javnosti priča o potresnim i tragičnim situacijama u svom životu, piše “Novi.ba“.

Naime, Rada je u nekoliko navrata otvorila dušu i progovorila o smrti svoje majke. Pjevačica je 2005, kada je imala svega 20 godina, izgubila mamu, a danas o njoj priča sa najvećim ponosom i ogromnom ljubavlju.

loading...

I upravo ta činjenica pokazuje koliko je ona hrabra i kako se dobro nosi sa teškim trenucima u životu.

loading...

Nedavno je na profilu na Instagramu koji vode Radini fanovi osvanula fotografija koja priča priču o nekim prošlim, sjetnim vremenima – dok je pjevačicina majka još uvijek bila u životu. Slika pokazuje čitavu porodicu Manojlović na okupu – Radu, njenu mamu Mirjanu, tat Rade, sestra Maja i brat Nenad.

Na fotografiji se vidi i koliko samo Radmila liči na svoju majku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*