loading...

Govorili su joj da je ODVRATNA i da je NAJRUŽNIJA djevojčica na svijetu, 25 godina kasnije ona izgleda ovako i svima je ZAPUŠILA USTA Share

loading...

Lizi Velaskez ni kada je rođena nije izgledala kao sva druga djeca. Na rođenju je imala svega 900 grama i odmah je bilo jasno da nešto nije u redu.
Još kao beba dobila je jezivu dijagnozu – Marfanov sindrom, stanje zbog kojeg tijelo ne može da dobije niti zadrži masti. Pored toga što je izuzetno mršava, ona stari brže od drugih i slijepa je na jedno oko.

Zbog jako karakterističnog izgleda djeca su je kinjila od kad zna za sebe. Pričali su tada da je najružnija djevojčica na svijetu.

Djeca su joj u lice govorila da je “odvratna”. Ona je u intervjuu za britanski “Dejli mejl” rekla da “kao mala nije shvatala da se razlikuje od vršnjaka” i da je mislila da svi izgledaju kao ona. Stvari su se pogoršale kada je sa 16 godina napravila profil na internetu. Tu su joj potpuni stranci pisali da je nakaza i da “je najbolje da samoj sebi oduzme život”.

loading...

Video njenog vrijeđanja postao je jako gledan a ona je pala u depresiju.

loading...

Iskoristila je popularnost koju je dobila na Jutjubu i preokrenula je u svoju korist.

Ona je danas čuvena motivaciona govornica, a ponosno pokazuje svoj novi izgled.

Kada čujete njen govor biće vam jasno kako je svima zapušila usta i rekla da se ne stidi svog izgleda jer joj je on dao smisao u životu – da pomaže svima onima koje neko ismijava i pokaže im da imaju snagu da budu srećni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*